Opk jenama TRB

Nak tanya mommy semua pernah guna tak opk jenama ni? Realible ke tak? Saya cd 15 test guna opk ni masih negative and satu line. Macam was was pulak. Simptom saya harini pening kepala and loya dan ada keputihan egg white. Maksudnya harini saya tengah subur ke? #pleasehelp #firsttimemom

Opk jenama TRB
6 Balas

penah gne.. memg x penah dpt 2 line terg.. mest 1 terg 1 kabur.. pas tu 1 hri je plak tu.. hri2 lain negative.. so sye aggp je hri yg ade 2 line tu hri subur even x terg n bsame suami.. alamdulillah preggy..

1y ago

ohh yeke. baru tahu. first time guna opk hehe

sy pernah guna . mmg line dia susah nmpk. sy tukar lain . sy beli kat shope nama norsinaryahaya atau amirahairi . opk dorang sgt best ! ni cth opk sy . yang penting puasa air 2 jam sblm test .

Pernah guna. Dia memang kurang sensitif. Time subur pun tak positif. Sy buat bbt jugak jadi boleh tengok bila o dah terlepas

1y ago

sama2;)

Ya.Tgh subur.Peluang hamil tinggi.Ada eggwhite kan.Selamat berusaha..

1y ago

thank you 💖

saya pun guna jenama nie jugak... alhamdulillah saya mengandung

1y ago

tak terang tapi ada Line 2 sahaja....dalam 2 hari ja Line tu....tapi alhamdulillah saya mengandung...

kalau eggwhite tu waktu subur tu

1y ago

okay puan. thanks 😘