35 weeks pregnancy

nak tanya to all mommies,normal ke 35 minggu ,dua ii belah tulang pinggul jadi sakit sangat...time baring pun sakit😭 #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Normal sis. Sebab pressure dah makan bertambah. Saya jadi sampai buasir pun teruk juga. Dengan sskit belakang, sakit bontot lagi. Memang takboleh duduk lama, bangun duduk sakit. Pengalaman. 😅 InsyaAllah semoga dipermudahkan segala galanya. Nak rasa lega, minta tolong suami sapu minyak panas or tuam belakang. InsyaAllah better sikit.

2y ago

Kalau pergi klinik jumpa doktor pun, paling kuat doktor suruh exercise kuatkan badan and makan panadol tahan sakit. 🥲