taik baby 6 month

hi nak tanya mommies kt luar sana, normal ka anak saya baru start makan dlm this 1 week, dan taiknya baru hari ni jadi macam ni

taik baby 6 month
1 Balas

Normal mommy,taik berlendir tu slalunya baby ada kahak,pastu ada bintik2 putih baby bf…yg hijau2 tu makanan yg dia makan contoh macam sayur…if baby makan dragon fruit najis dia wane cekelat pekat skit pastu biji2 buah dia pn ada skali

2y ago

thank you mommy, selama seminggu ni saya hanya start with bubur kosong as intro pada dia, jadi semalam saya dah start campur labu dalam buburnya, cuma everymorning breakfast saya akan bagi buah that day before saya ada bagi dia pisang, maybe pisang tuh yng dh didigest jadi warna hijau2,, saya risau sebab nampak macam ulat kecik pula😅😂..Alhamdulillah thank you menjawab😅.. kami first time mommy..