simpanan untuk anak

Nak tanya mcm mane nak buat simpanan utk anak... klau nak buka akaun bank umur bape yg boleh... sapa2 x yg ada pengalaman boleh kogsi x... ingat nak mula simpan utk anak... tau2 lh kn skrang semua makin mahal...

1 Balas

Sis nak bukak simpanan utk masa depan dia ke atau simpan dlm bank tnpa ada pelaburan?

5y ago

Klau simpanan masa depan, better bukak sspn-i, sesuai utk masa depan, serendah Rm30 sebulan..bnd ni skli dgn takaful