Kesan selulit merah selepas bersalin

Hi nak tanya mcm mana nak pudarkan kesan selulit slps bersalin? Sy xgaru pun tetap ada selulit.. skrg lepas bersalin jd pedih bila berpeluh.. ada cadangan krim atau losyen sesuai? Tq #ingintahu #firstmom #bantusharing #firstbaby

3 Balas

guna nie awak, lotion snow white tu.. selulit nie sbb perut kita membesar, bila digaru jadi makin besar.. yg palmer cocoa butter tu saya x berapa sarankan after bersalin. but,before bersalin saya sarankn palmer tuu..

5mo ago

Berkesan ke sis utk hilangkan strechmark ?

CL saya sapu brand mustajab tu. Terus hilang takda pedih dah. Serasi untuk saya Alhamdulillah

5mo ago

Kuning

try jenama palmer cocoa butter.. maybe bole reduce kan