Baby Kena Admit Sebab Ibu GBS

Nak tanya, macam mana ya nak susukan baby yang admit ?? Sy seboleh mungkin tak nak bagi pakai botol susu.. Boleh ke ibu direct breastfeed dekat ward ?? Tapi kalau malam² macam mana ?? Btw, rumah sy dengan hospital cuma 5 minit jer.. Ada apa² tips tak ?? Bagi botol susu kalau boleh biarlab sebab dah last choice sangat² sebab sy tak nak anak sy keliru puting.. #1stimemom #pleasehelp #firstbaby #advicepls

2 Balas

Hi mommy. Boleh hantar susu kepada nurse. Nak df pun boleh boleh guna nursing cover. Hosp takkan bagi guna botol susu. Lagi² belum sebulan lahir

2y ago

Susu tu kena frozen kan tak kalau nak bekalkan malam² ?? Kalau siang sy naj df jer..