BABY SIAPA GIRL?

nak tanya macam mana tahu baby tu girl ke boy?

5 Balas

dulu waktu saya pregnant anak pertama (anak sulung saya girl) saya suka makan manis², makan kek, semua benda manis lah. lepastu time pregnant tu muka memang breakout teruk sgt. saya dapat bezakan bila pregnant yg kedua (anak kedua saya boy) saya suka makan yg masam², muka flawless, org pun tegur muka berseri².. hehe. itu pengalaman saya lah. selain tu bentuk perut tu berbeza antara anak lelaki dgn perempuan.. skrg pregnant yg ke3 campur² perasaan tu. haha. saya sendiri tak dapat nak agak gender apa kali ni 😅

Scan la cik puan. Takkan sama semua simptom orang share. Nak tau pegi scan. Scan pon kadang ada salahnya tapi lebih baik dari cari tau simptom ni. Unless u know when is the fertilisation occurred

takdapat nak tahu macam mana, sepanjang pregnancy org cakap sy pregnant baby girl (ikut pengalaman org2 lama dsb) tapi scan keluar pistol. 🤣

3mo ago

betul sangat , suka makeup suka masak alahan tak teruk oke je semua tapi orang cakap girl tapi scan burung dia🤣

Nak tahu gender kena scan.

kena scan