Bersama suami

Hi nak tanya lepas bersama suami pantang 70hari terus ada keluar darah . Ada siapa2 tak mengalami macam i ? Itu darah nifas ke darah haid ? #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

bukan darah nifas, darah nifas tempoh max 60 hari slps bersalin.

8mo ago

sy pon mcm ni sis..sy baru 5bulan lepas bsalin czer n on depo ..nafsu bsama kurang sgt..mmg time bsama tu kurang basah n ada pedih2..bila tiap kali bsama ada kluar darah..sis dh oke ka masih jd lagi..sis ada jumpa doktor x?normal ka jd mcm tu?