Lendir Tanpa Darah

hi nak tanya lendir macamni tanda apa ya ? sebab saya dah 35w 5d . perasan sebab dekat panties rasa sejuk berair , sebelum ni takde masalah keputihan / pendarahan / else . masalah period pain pun tak pernah kena so taktau rasa contraction ke apa . perut selalu rasa pedih macam melecet bahagian bawah sikit dr breast . maaf ye bertanya , saya 1st pregnancy 😬

Lendir Tanpa Darah
3 Balas

Mucus plug nama lendir ni..mucus ni yg protect pintu rahim kita sblum waktunya..kalau kluar tanda ni mksudnya tak lama da bersalin..sy dulu kluar mucus plug sikit2 je dari 35w..37w tu selamat brsalin..tp sis ni rasanya bnyak kluar sekali mucus ni..better check pg hosp,takut da ada bukaan

mucus plug. tanda nak bersalin. boleh pergi hospital check

Mucus plug ni.

7mo ago

Artikel dalam TAP https://my.theasianparent.com/mucus-plug-tanda-bersalin/amp