URUT SEMASA PANTANG

Nak tanya lah, urut semasa berpantang tu memang wajib buat keee, and berapa kali yee nak kena berurut??? Berapa pulak tu bajet untuk setiap kali urut emm nak standby bajet. Mohon sharing :) #seriusnanya #mommybuntu #firstbaby

2 Balas

Seeloknye berurut lah utk melancarkan perjalanan darah dlm badan kite..3x suda cukup xperlu byk2 kali nanti rosak urat, ni tukang urut yg bgtau. ada byk pakej urut skg ni ada yg sekali urut rm130, boleh try Blessed Beauty Center tp based Shah Alam. Mamacare under LPPKN pn ada juga. boleh google cari ikut kesesuaian bajet.

Mmg kna urut.. ambil 3 hri pn dh ckup.. tngok pakej yg sis ambil.. mcm tmpt sy nie sy guna bidan kg owg tua2 klau urut sedp bnyk ilmu yg bole dpt dri bidn kmpung murh jgak skli urut rm40 tpi skrg rmai yg guna pakej beratus.. ape Pn tngok bdget msing2.. tpi urut tu mmg wajib bgi sy kna buat😅