Bagi kerap buang air besar

Nak tanya la normal ke newborn kerap buang air besar, dlm sejam dua je mesti berak, and mmg sikit ke kuantiti nya #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

normal... kalau bby baru lahir ni.pakej kerap kencing dan berak..bgus tuk bby bru lahir esp jika bby ada jaundice..lg kerap berak dan kencing serta mnyusu kerap..blh turunkan kuning baby dgn cpt...nnti bby dh bsr sikit dh kurang berak dh..awal2 ni mmg kerap.. mg dpmudahkan segalanya .aamiin...