Suntik susu bdn

Hi nak tanya la blh x Klau susu bdn sy dh stop dlm 2 bln lps tpi sy rasa nk susukan balik ank sy pakai susu bdn n blh x Klau sy nk cucuk untuk ada susu balik but klinik swasta blh buat x eh? Ke KK je

1 Balas

Soal penyusuan awak kena berjumpa dulu dengan lactation counselor. Ada kaedah nak adakan susu badan balik. Relactation method. Kalau nak makan ubat atau cucuk tu lebih kepada ubat hormon. Tapi sama juga kena ada ransangan daripada payudara. Better pergi hospital bahagian O&G terus. Nak pergi klinik swasta boleh tapi make sure itu klinik pakar sakit puan. Bukan klinik medik biasa.