Supplement

Hi nak tanya, korang boleh share supplement yang bagus untuk tambahkan susu badan?

4 Balas

Wife sy, sy jaga makan dia je. No junk food no processed food. Lauk pantang sy masak yg sihat2. Takde istilah sejuk la apa la. Janji sihat. Selalu pam pagi2 atau semasa baby tak bf. Selalu bagi baby bf sebab tu akan meransang susu. Supplement / milk booster tu membantu sikit je

3w ago

✅✅

saya makan lobak putih..horlick..air masak kena byk..mmg byk susu smpai bgkak..sbb ari ke 2 dlm pntang susu btl2 xde..

so far sy cuma jaga mkn minum saja. pernah try bberapa brand milkbooster..tp xmenjadi dkt sy.