Preg test..

Nak tanya klu mcm nie preg ke? Last period 14/9 patut nya smlm period tapi lewat so cek awal2 tgk double line

Preg test..
10 Balas

sy last period start 18/9 habis 21/9 ..Ni smpai skrg blm period lg..dah cek upt sampai 3x double line terang🥰 blm pegi scan takut kandungan masih awal tak nmpk lagi🤭

11mo ago

saya last period 31/8 ... dh sbulan lebih xperiod upt double line blom buka buku..nurse suggest 10w bru buka

saya pun last period 13/9.. check double line tapi samar².. Nak cek klinik, tapi takut masih terlalu awal 😅

12mo ago

nnti dh 6 minggu boleh pergi scan sis dkt klinik swasta

sy last piyed 5/9 cek upt alhamdulillah double line🥰

11mo ago

belom lgii sis 😅buku pink xp pn xbukak lgi😂

Tahniah sis. Pregnant ni. Jaga diri .

12mo ago

Alhamdulillah tq mendoakan.

tahniah sis! moga Allah jaga 💜🌹

12mo ago

Terima kasih sis...aamiin..

Saya last 12/9 alhamdulillah esok 5w

11mo ago

Awakk dh scan kee? Tvs ke scan biasa? Dh nmpk kntung?

Alhamdulillah Tahniah sis..Take care

12mo ago

Terima kasih sis..

Alhamdulillah tahniah sis

12mo ago

Alhamdulillah. Terima kasih sis...

ye betul pregnant

pregnant

12mo ago

Terima kasih sis..