7 week memang rasa cramp ke?

nak tanya kandungan 7 week mmg akan rasa cramp perut ke? haritu pergi scan masa 6 week baru nampak kantung..#ingintahu #firstbaby

1 Balas

normal tuk rasa cramp. di antaranya disebabkan oleh peningkatan aliran darah, rahim yang mengembang, orgasme, dan peregangan ligamen sebagai persediaan untuk bayi membesar ngn sihat. tetapi kalau cramp yg sis rasa terlalu kuat @ sakit sampai mengganggu pergerakan sis better buat check up la ye sis.