Bacaan gula pagi

Hi. Nak tanya, kalau yg ada glucometer sendiri tu, bacaan awal pagi kena ambil pukul berapa ya? 8am ke atau bangun je terus ambil. Mcm saya selalu bangun 5-5.30 pagi. Valid ke? Utk tulis dlm bku pink. #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

5 Balas

contoh awk amik esok bsp tu kul 10pm tu dh kena puasa and boleh mnum air kosong je.. pastu kul 8 dh bgun kena amik bsp dh.. 5 pgi sllu nurse tk bg

11mo ago

Ohhh.. faham.. sblum ni saya selalu amek bila bangun tido…. So tak valid.. thank u sisss