38w Cek bukaan

Nak tanya, kalau nak check bukaan sahaja boleh ke pergi klinik swasta? Sekarang takde turun tanda lagi cuma sekarang kerap sangat sakit pinggang mcm senggugut tu tapi lebih sakit & kalau baring ke mengiring ke untuk kurangkan sakit tu still tak berkurang sakitnya. Takut nak pergi check kat hosp takut dicop mengada takleh tahan sakit pulak. #firstmom #seriusnanya

1 Balas

Sebaiknya tunggu tanda tanda jelah.Kalau hujung hujung kehamilan memang selalu kena braxton hicks ( kontraksi palsu) dan kerap mengeras,cuma pantau pergerakkan baby jelah.