confused

Nak tanya kalau naik 2 line mcm ni kira waktu subur ke? Sbb sy punya period x teratur. Mencuba setelah keguguran 5 bulan lepas. #jangankecam ?

confused
7 Balas

Tue mcm da kurg waktu subur sis.. nk senang dwnld apps my calendar tue sis.. siap dye bgtau ble waktu subur... ble waktu tggi peratus utk preggyn ble waktu peratus rendah untuk preggy. .. tue pendapat sy la..

4y ago

Sy punya period x teratur. Susah guna apps ni 😅

Opk memang akan naik double line. Negative positif bergantung pada kepekatan (refer kat packet).

Belum positif lagi tu. Buat sampai dapat double line sama terang okay ? Good luck sis 💪🏼

4y ago

Mekasih 🌹🌹🌹

Opk xsama macam upt sis. Opk kena sama terang baru dikira positif.

Rasenyer blom tu sis.. klu positif mcm sy punya ni..

Belum sis, line mesti sama terang atau line ke2 tu lg terang

Nak tau wktu sbur camni sis terangnyaa

4y ago

Owhhh pekat ye