Kulit baby

hi nak tanya , kalau kulit kepala baby waktu baru lahir tak naik kerak tu . tiba tiba dah masuk 2bulan baru naik , and bermacam shampoo and minyak rambut dh tukar . elok sekjap , tapi genap baby 6bulan dia makin kerap naik . itu masaalah shampoo atau kena check dktr? sebab tiap hari menggaru sampai luka luka #berpuluh shampo tukar #minyak rambut takpkai hampir sebulan #firstbaby

1 Balas

sya biasa leps mandikan baby, sya akan sikat rambut baby sikit2 supaya kerak keluar.. buat setiap hari.. tapi buat sikit2 takut luka pulak😅😅.. insyallah hilang.. pastu sya cukur supaya rambut baru tumbuh

2y ago

ermm.. puan cuba try tnya doc pakar.. mungkin ader solution lain ...