Scan jantina baby

Nak tanya , kalau kita scan jantina baby kat klinik / mana mana hospital boleh ke buat beberapa kali dalam seminggu . sebab , ingatkan nak scan baby harini tapi hari jumaat ni nak kena scan lagi dekat klinik . hmmm risauu . kalau tak boleh buat beberapa kali 🫢 #trimeskeduakehamilan

5 Balas

Saya pun baru buat scan gender baby smalam. Ingat kan di klinik ada buat scan. Mereka cakap kandungan 30week baru ada scan. Scan gender docter luar cakap BABY girl. Mak martua mau baby boy., stress juga kepala otak saya. Anak saya dah sepasang sebenarr.., bby ketiga

4w ago

boleh pulak main order2..Sy ni 5 org ank perempuan .skg tgg preggy no 6..Kalau ad rezki sy..adlaa boboy sorg..2x scan doc kte lelaki..Mudah mudahan betul la..

boleh je. tapi nanti scan kat klinik nak tanya je doktor jantina baby pun boleh je. sekali harung.

4w ago

aktif sangat susah doktor nak amik ukuran semua nanti. kalau dia tidur and position tak sesuai nak tengok, selalunya doktor akan kejutkan dia, tekan2 usik2 sikit bagi dia pusing ke etc. kalau mesin USG dia elok, and baby bagi kerjasama patut boleh je nampak.

hari2 scan siss pun boleh.. duit je la banyak terbang

boleh je

Boleh

4w ago

USG dengan Xray tak sama awak.