Susu saya drop

Nak tanya. Kalau kita demam means tak sihat bole effect ke susu badan kita menjadi drop. Sblum ni skali pump dpt 5/6 oz. Skrg 3 oz je tu pun kkdg. And sy hnya makan ubat panadol tuk demam n xamik ubat lain. #firstmom #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

Sis boleh but organic milk booster. Rebus dried red dates dengan dried longan lepastu buat minum 2 kali sehari. Kalau tak dan nak rebus rendam je air panas. Kat jaya grocer ada jual