Susu saya drop

Nak tanya. Kalau kita demam means tak sihat bole effect ke susu badan kita menjadi drop. Sblum ni skali pump dpt 5/6 oz. Skrg 3 oz je tu pun kkdg. And sy hnya makan ubat panadol tuk demam n xamik ubat lain. #firstmom #pleasehelp #firstbaby

4 Balas

awak sedih, awak marah, awak sakit, awak period, awak stress, awak tak cukup rehat semua ni boleh mempengaruhi pengeluaran susu badan awak. jaga je jadual pump mcm biasa. makan secukupnya. minum air secukupnya. nnt awak dh sihat susu akan kembali mcm biasa.