Masalah gbs

Nak tanya kalau kita ada masalah gbs skrg so bersalin kan doktor kata akan on antibiotic lepastu nak tahu baby stay kena tahan wad untuk pantau atau tak ? Kalau kena pantau berapa lama #SeriusTanya #ingintahu

1 Balas

Depends on situation. Anak saya tak kena tahan wad. Pernah baca pengalaman mommies lain dalam TAP ni. Ada yang kena pantau 3 hari, ada yang 5 hari.

1w ago

Means tengok keadaan baby juga la ye walaupun kita sempat on antibiotic hmm okay terima kasih awak 🥹