Bag hospital

Nak tanya, kalau dh bawa panties pad ni, perlu lagi tak bawa pad + disposable panties ? Maaf baru 1st time.. tk boleh bayang lg mcmana/apa yg betul2 perlu bawa.. tq ya 🤗🤗🤗#firstbaby #firstmom

Bag hospital
4 Balas

saya bwk jugak pad dan disposable panties sbb kwn2 ckp kalau beranak normal dekat hospital sebaiknya pki pad.. kalau dr nk check luka dan jahitan senang.. maternity pad pon sgt lembut jd sesuai utk baru lepas bersalin in case kene jahit ke apa.. so sy decide bwk je dua2.. haha.. #firstmomjugak

Sy pakai pad ni saja xde bawa disposable panties. Bersalin normal 12/7. Saya kena jahit tp selesa je pakai ni. Nurse just tnya pad penuh bnyak mana je dia x check pun

Sy pakai yg ni je senang

Bawa je.