Boleh tak banyakkan air susu bdn selepas 7 bulan bagi baby susu full formula?

nak tanya kalau anak dah 7 bulan kita stop susu bdn & bagi full susu formula. susu bdn drop kan? so ada harapan x untuk banyakkan air susu bdn semula? kalau guna teknik pumping ni boleh bantu banyakkan smula air susu bdn ke?

1 Balas

Boleh. Dapatkan nasihat lactation consultant ya. Tak ada yg mustahil. Tapi awk kena kerja keras sikit awal2. Mental kena kuat