Najis baby baru mula makan

Hi... Nak tanya ibu2 yg berpengalaman. Baby saya baru 5 hari start makan. Hari 1st & 2nd saya bg bubur kosong. 3rd & 4th saya bg apple, bubur nasi + pak choy. Harini hari ke5 saya bg mangga, bubur nasi + brokoli. Baby berak ok. Hari2 berak. Cuma harini najis dia ada 2 ketul najis yg pejal/berketul. Tu tandanya baby sembelit ke? Apa perlu saya buat ya? #firstbaby #firstmom #seriusnanya

Najis baby baru mula makan
1 Balas

Normal sahaja ni. Klu sembelit poo dia sebiji mcm tahi kambing.

1y ago

Baik. Terima kasih sis. Risau sbb sebelum ni xde ketul2 pejal mcm tu.