susu formula lactogen

nak tanya ibu2 yang pakai susu formula lactogen berak baby macam mana ye? warna dengan jenis. contoh warna kuning tak lembik tak keras etc#ingintahu #firstbaby

3 Balas

Anak saya dari lahir minum lactogen. Najis kuning mustard. Tekstur ok je, ada biji2 kecik tu. Baru2 ni tahi dia tukar hijau lumut tp lepas 2 hari jadi kuning mustard balik. Skrg dia 2 bulan.

anak saya first minum lactogen taik Kuning n biasa tapi lepastuu die xnak minum daa..Jadi Saya pun xtahu jangka masa panjang bby yang minum lactogen tapi ad yang cakap taik akan jadi hijau

1d ago

Mcm mane awk tau bb xmau lactogen dh? Risau sbb bb sy tiba2 minum 1oz 1oz jer. Mksudnye dia xmo lactogen dh ke ye

Ank sa skrg mnum susu lactogen.. Berak ank warna kuning mustard, tekstur tahi lembut..