Milestone bayi 3 bulan

Nak tanya ibu2 yang lain, normal ke perkembangan bayi 3 bulan suka berteriak kdg2 sampai serak suara dia. Suara mmg dia keluarkan all out sangat nyaring 😅

5 Balas

ya, baby dlm proses mgenali suara sdri n dia suka mdgr suaranya. so bby lbh byk bersuara nyaring, menjerit n buat bunyi2an alpabet a, e o, i,u

Saya pun begitu 😂 malu kat jiran kadang kadang takut dikatanya kita dera baby 🤣 bila ajak sembang boleh pulak jawab lembut halus 🤣

5mo ago

Kan. Jiran smpai tanya kenapa dgn baby ok ke 😓 haha tp dia teriak happy2 je sambil kaki angkat

ank sy pon mcmto . risau org igt parents dera pulk 🤣

ya. bby sy 3 bulan suara nyaring teriak. normal tu

normal sis. anak sy pun cm tu.