Buang Air

Nak tanya ibu2 kat sini la.. Ibu2 kat sini masa kandungan 5bulan buang air besar cara cangkung ke cara duduk ye?

30 Balas

Sy dah 7bln msh cangkung.. Dah biasa cangkung, bile tandas duduk rse x puas..

Sy guna cr duduk.. Mencangkung mmg dh la xblh.. Rs penat sgt2😂

Of coz dduk..bila cangkung tu mak aihh..rasa sesak nafas.. baby pun tersepit😆

Sy dkt rumah duduk.. Dkt ofis cangkong.. Sbb dkt ofis x slese gune duduk.. 36w

Saya 26 minggu dan baru nak belajar duduk. Sebelum ni mencangkung 😅

Duduk. Tapi kat tempat kerja geli nak guna tandas duduk.

klau tga sembelit kne cangkung.. klau ok je x kisah mne2

Selesa cara duduk sebab perut makin besar kan..hehe

Nk tk nak...kna cangkung jgk...tu je yg ada kt rmh

Due2 still blh lagi. Tapi better duduk