Bayi 5 bulan tidak berak

Nak tanya ibu2 di sini. Anak sya umur 5 bulan. Dia tidak berak beberapa hari. Hari ini 5 hari tidak berak. Dia ada kentut seperti biasa. Perut tak juga kembung. Bayi tak juga meragam. Dia aktif. Addakah normal ?

2 Balas

normal kalau bf. macam saya dulu penah tanya nurse KK, dia bagitau ibu cuba makan sunkist. alhamdulillah menjadi. Setiap minggu saya akan makan sunkist sebiji dua sampai sekarang anak dah masuk 5 bulan.

Normal kalau full bf