Vitamins/ Supplements

Nak tanya, ibu2 consume supplement apa ya selepas bersalin? Ada suggestion tak yg ok? Saya dah bersalin 2 bulan dan bf bby. #firstmom #bantusharing

1 Balas

Saya dah 2 tahun lebih bersalin and still BF anak sebab tak ready nak wean off lagi. Tak pernah ambil apa2 vitamin/supplement. Kalau awak rasa perlukan vitamin/supplement, boleh refer doktor masa checkup anak nanti. Raise your concern, nanti doktor akan advice.