Pakej Berpantang Johor

Nak tanya , ibu² area Johor ada ambil pakej Tak ? Boleh sharekan dengan saya ? Saya Tak nak menyusahkan parents atau mertua . Tapi blur yang mana better #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

saya area kluang booking dgn oasis confinement service utk waktu pantang nanti. utk daily visit. hrga agk murah banding dgn yg lain and include transportation charge. mommy boleh survey ayu chantiq confinement atau najwa confinement kalau nak amek package stay in or stay back.

2y ago

I also need daily visit 😅 terima kasih share .