dress shopping

Hi. Nak tanya, dimana selalu nye preggy mommy shopping baju2 maternity? Mall & ig/fb/website

2 Balas

So far saya dh 39 weeks 5 days..nak beli dress memahal tu make sure boleh pakai lama mcm jeans khas utk maternity..kalau setakat dress boleh je g bundle atau reject shop..brg elok lagi, lagipun pakai skjap je lepas tu simpan blik utk next pregnancy mana tau kn 😊

Tgok gak..kadang kalau beli online ..skali dpt jarang.. over size.. better beli terus kt butik matenity.. Online pun ok.. xyah penat servey satu butik ke butik lain..

5y ago

Kat mall besar sure ada.. Kat Giant,tesco pun ada gak jual..kena rajin servey