GDM mom pls help

Hi nak tanya check BSP bukan ke di jari? Kenapa saya di minta check BSP di lengan ya? 4 kali sehari. #gdmdietcontrol #gdm

2 Balas

Ya awak, di jari. Uuu kalau lengan 4x sehari sakit tu 😅 Siapa yang cakap macam tu? Nurse ke. Ce explain sikit dengan lebih details.

1w ago

Faham, based on comment sis atas ni saya pun baru tahu boleh buat di lengan. Mungkin ya la, ikut jenis machine tu. Mmg kena ikut la swasta tu, sebab tu procedure diorang kan. Macam kk pun saya pernah baca ada yang tak bagi buat sendiri.