Bersama suami

Nak tanya, bila waktu yang sesuai boleh bersama dengan suami... Saya pregnant baru 6minggu 3hari #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

saya 5w pernah bersama sekali. 6w sekali. boleh je bersama tapi slow2. jgn hentak2 sgt & saya tak fikirkan sgt sampai klimaks. takut rahim mengecut 😅 klu boleh elakkan la utk bersama, sampai habis trimester 1. "kalau boleh"

1y ago

maksudnya waktu yang lebih sesuai bersama suami pada trimester 2 ye