Bersama suami

Nak tanya, bila waktu yang sesuai boleh bersama dengan suami... Saya pregnant baru 6minggu 3hari #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

sorry lari topik. nak tanya. skrg awk check upt dah line terang @ masih samar? saya skrg sama minggu mcm awk tapi line masih samar,takde spotting @ bleeding...risau juga🥲 pasal soalan awk tu untuk sementara ni kalau boleh elakkn dulu brsama dgn suami,yg ringan2 boleh la🤭

1y ago

Masa 29/11 sy check line kdua samar² sy repeat check 1/11 line kedua dah hampir jelas merahnya.. time kandungn sy mnggu ke 6 sy pergi klinik utk buat confirmation..doc ckp kantung sy masih kecil.. dia mnta sy datang 2minggu lagi.. terima kasih atas jwpan awk pada soalan saya 🤭

saya 5w pernah bersama sekali. 6w sekali. boleh je bersama tapi slow2. jgn hentak2 sgt & saya tak fikirkan sgt sampai klimaks. takut rahim mengecut 😅 klu boleh elakkan la utk bersama, sampai habis trimester 1. "kalau boleh"

1y ago

maksudnya waktu yang lebih sesuai bersama suami pada trimester 2 ye

on jek...tapi slow2,musim sejuk ni nak melekat ajek...😅