dah genap 7week

nak tanya, bila boleh buat buku pink ye, saya dah 7week.. 7week dah boleh buat buku ke mommy semue ? boleh bantu saya?? penghuni pertama,, banyak benda saya tak tahu..

1 Balas

First thing first, call KKIA berdekatan rumah awak untuk dapatkan tarikh temujanji. Lepas tu tanya apa dokumen yang diperlukan sebab setiap KKIA tak sama procedure. Pengalaman saya, masa 5 weeks saya dah call untuk dapatkan tarikh. Saya dapat tarikh masa 11 weeks sebab slot dah penuh. Jadi cepat call untuk dapatkan slot. Kalau tak berangkat, walk in.

8mo ago

baik terima kasih ye.. sangat membantuu