Baby 1bulan 23hari

Nak tanya biasa baby umur berapa dia akan start bermain dan merangkak ye... Baby saya sekarang nak masok 2bulan tidur je 😅sampai nak main dengan dia pon tak dapat..bila saya kacau2 nak bagi bangun mesti mengamok dan lepas okey dia tidur balik😂😂#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Balas

Bg dia tidur je. Kecik lg tu. Dia merangkak pn biasanya 6-7 bulan sis. Skang mmg tidur je bagus utk tmbesaran dia. Jgn paksa dia berdiri, mernagkak etc. Nnt 4 bulan mcm tu maybe dia baru berpusing. Meniarap ye bukan pusing2 tu. Risau sy baca ni hahahaha puan jgn paksa dia tau.

9mo ago

ini tak masok 2 bulan dah chubby sis😂kuat betul isap susu.hehehe..kadang2 dok tahan tengok dia chubby sangat saya gomol je.hahahaha🤣🤣