Set pantang

Nak tanya ? Betul ke set pantang shaklee harga rm1k++

3 Balas

Saya tengok google bawah 900 macamtu. Macam membazir je sis. Saya beli set berpantang tapi yang loose punya je. Kalau set nanti takut membazir sebab bukan semua kita pakai. Taksampai 100. Tapi kalau sis mampu apa salahnya hehe

4y ago

kalau nk esp shaklee or item2 shaklee boleh ws saya 1082394347 tengah promo bulan ni

set pantang shaklee tak sampai 1k pun sis kalau dengan saya.saya boleh bagi ikut budget sis. 😘

set pantang shaklee tk smpai 1k pun if beli dgn saya