Request Bersalin Awal

hi nak tanya.. betul ke kat swasta kita boleh consult dgn doktor untuk bersalin awal sebelum tarikh due date untuk bersalin secara normal?? boleh share pengalaman tak .. #bantusharing #seriusnanya

4 Balas

Boleh. Saya request induce untuk bersalin awal masa first pregnancy dulu. Tapi masa request tu bukaan dah 4cm so should be no problem. Lepas 4jam induce alhamdulillah rezeki 10cm & bersalin.

Not sure. Setahu sy czer shj yg boleh. Knp nk request mcmtu?

2y ago

yess sy ada alasan tersendiri 🥹

boleh masuk ubat dalam

2y ago

o yake .. thnks for info 🙃

Yes betul boleh

2y ago

tq tau sharing🙃