Cucuk 5bulan

Nak tanya Beby Sy dah masuk 5bulan sepatutnya cucuk 5bln pada 27/6/21 tp disebabkan kami kuarantin di sambungkan sampai sekarang ni so tak dapat pergi klinik lagi .so soalan Sy tak pe cucuk dia dah lewat sangat?? Nanti cucuk 6bulan pulak?#ingintahu

2 Balas

takpe.. nanti nurse akan mark 'tercicir' je.. nanti nurse akan kira balik tarikh yg sesuai.. jgn risau.. sy pun lewat 2 minggu sbb kk tutup ade kes covid..

takpe