Hai warga TAP. (15/9/20-11.52am)

Nak tanya. Baby usia 2bulan lebih memang takkerap berak ke? Anak saya dh 5hari tak berak. It's normal ke? 17hb ni ada appoitment kk baru nak minta ubat air masok bontot utk baby, tu pon kalau dia masih tak berak2 laa. #mommybuntu

1 Balas

Its normal dear klu breastfeed.. N tgk pmakanan si ibu...

4y ago

Itulaa sis kita taknaklaa memandai mandai pulak kan. Esok baru nak tanya dokter dh alang2 esok ada appoitment cucuk dia 2bulan. Tapi smlm petang anak saya dh berak, punya banyak sebab 5hari tak membuang kan. But esok saya still nak tanya dokter utk lebih lanjut. Tq sis 💜