Beras sumo

Hi nak tanya baby saya nak masuk 6bulan 5/6 ni boleh ke guna beras ni untuk dia? And untuk permulaan boleh makan berapa kali dalam sehari & portion banyak mana yer? #ingintahu #ingintahu #firstmom #firstbaby

Beras sumo
1 Balas

boleh tp tgk penerimaan bby. sy pkai beras ni bby xsuka, pkai beras biasa tu baru dia mau makan. portion mkn 6 bulan xbyk pun..plus dia baru nak kenal solid food. pemulaan bby mkn 1-2 kali sehari, dpt 2-3 sudu kecil setiap meal pun dh ok. nanti slow2 naikkan portion mkn bby

11mo ago

boleh join group fb happy baby food malaysia. dekat sana mcm2 info pasal pemakanan baby yg awak boleh dpt. awak juga boleh dpt mcm2 resepi utk baby awak,☺️