Kekerapan menyusu bayi

Hi. Nak tanya. Baby saya baru 26 days tp kuat susu fm, 2oz pun tak cukup. Bagi 3oz baru kenyang. Setiap 2 jam nak susu. Bf pun saya bagi dlm 30minit tp dia tak pernah kenyang. Menangis minta susu lagi. Tapi tak pernah muntah or sembelit. Takpe ke bagi 3oz? Risau sbb 3oz untuk 1bln keatas #advicepls #1stimemom

1 Balas

Anak sy pn cmtu, xsmpai sebulan lg tp kerap nk susu. So far berak ok, xjeluak. Just kena pantau saja

2y ago

tu la, risau overdose. tp xde sembelit or muntah2. harap baik2 je la.