Baby 2bulan lebih, kurang menyusu! Sebab sakit ke? Baby positive covid!

Hi, nak tanya baby saya 2bulan lebih nak masuk 3bulan demam kelmarin, +ve covid, pastu dia macam makin kurang menyusu. Normal ke? Saya risau, 1st time mommy? Please help:( #pleasehelp #firstbaby #babykurangmenyusu #tolongbagijawapan #bantusaya

1 Balas

Hai. Anak selesema atau lain² tak? Kalau tak sihat memang akan kurang menyusu. Tapi still beri anak susu. Supaya tak terhidrasi. Cuba minta suami atau sesiapa yang tak kena covid tanya doc apa perlu dibuat bayi yang tak sihat. Ubat ke atau alternatif lain

2y ago

Takde selsema, demam shj, Alhamdulillah dh sihat dan susu seperti biasa dah, terima kasih banyak2 ya