MINYAK TELON BAYI

Nak tanya, baby sampai berapa bulan ye letak minyak telon pada perut ?? anak sekarang 6 bulan ,first mom❤️

8 Balas

minyk telon ikt bayi juga kdg serasi kdg ada naik ruam mcm bby sy.sy guna minyk asmak alhamdulillah serasi dngn prut bayi,mmbuang pun lncr hari2,klo kembung prut pun baik guna

sy tak penah pakaikan anak minyak telon, dan tak tahu apa kebaikan minyak telon tu. sy pakai minyak herba asmak dgn minyak tyt je. skrg anak dah 6bulan

sy smpai skarang pakai kan ank myk telon. ank dh masuk 2tahun. lepas mandi wajib sy sapu. baru selesa tubuh dia

sy jrg guna ...sebulan dua je kerap guna ...lps tu guna time dia meragam atau perut mcm kembung jee

baby saya pn 6 bulan, dh tak letak hari2 kecuali kalau time dia tak sedap perut tu je saya sapu.

sampai setahun dua jgk sis depends kpd sis😅

Saya tak pernah letak. Ikut awak la

kalau saya, sampai setahun