Minyak telon & barut

Hi semua, nak tanya minyak telon pakai sampai berapa bulan ye? Sy selalu pakaikan tiap kali selepas mandi & sebelum tidur, kadang2 waktu dia kembung pun pakai. Nak tanya sampai bila? Atau bila perlu je? Nak tanya juga barut baby pakai sampai brape bulan? Tq mommies #seriusnanya #firstbaby

1 Balas

Barut saya pakaikan on off. Masuk sebulan terus tak pakai langsung. Minyak pun sama on off, tapi masuk 6 bulan terus tak pakai dah.