gigi bila tumbuh?

nak tanya baby paling lewat tumbuh gigi umur berapa ya. emm anak saya baru 7bulan seminggu tak nampak lagi gigi. cuma kat tepi bawah ja mcm ada nak keluar tapi tak sure. perlu risau kah belum tumbuh gigi?🥺🥺🥺 tolong saya #firstmom #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

selagi belum 18bulan ,normal je. anak saya genap setahun baru tumbuh 2batang sekali gus, n then dlm bapa minggu tumbuh lagi . skrg dia setahun sebulan, da ada 4batang . bila sekali naik, mmg laju je yg lain menyusul.

11mo ago

alaa comeyy nyaaa. thankyou mumy lega rasa🥺

anak saya pun 7 bulan 14 hari..belum tumbuh gigi..