Makanan untu baby 9 bula 25 hari

Nak tanya baby 9 bulan 25 hari ...sesuai x mkn nie ye..kalau sesuaii boleh tanya tak ikan pe yg okay untuk baby mkn..

Makanan untu baby 9 bula 25 hari
2 Balas

X sure. Boleh try & error pd baby awak. Anak sy yg 1 tahun 3 bulan die hanya mkn ikan salmon saja. Awal2 umur die nie better bg ikan yg tinggi khasiatnye, seperti salmon, snipper. Kalau mcm ikan kembung tu, mambung, selar ke, better umur 5 tahun ke atas. Bg pendapat sy la.

2y ago

ooo yeke sya dh try bgi ikan salmon pstu ikan bilis dia muntah