maksud tulisan

nak tanya apa maksud tulisan merah tu ye ? n kenapa dia bagi dua date appoitment ? tak faham sangat ni anal first#firstbaby #pleasehelp #1stimemom

maksud tulisan
3 Balas

date yg ink hitam tu appointment dgn nurse tu. yg merah tu saya tak berapa sure sebab tak paham dia tulis apa 😂 refer....... blur dah

sis bpe mgu dh?der scan x dgn doc?may be msud tu rfer doc nk scan kot..or pon sis nk kpstian kol blek misi jge sis tu

3y ago

😊😊

merah tu mmg nurse tulis untuk alert.. tarikh.. atau rawatan